ÇANKIRI / MERKEZ - Hazım Dağlı İlkokulu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Vesilesiyle ,Aziz Türk Milleti'nin bağımsızlığına ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 103. yıldönümünü kutluyoruz.

Ock

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Ebediyete İrtihalinin 85. Yıldönümü Anma Programı, Öğretmen Öğrenci ve Velilerimizin Katılımıyla Gerçekleştirilmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla  büyük bir çoşkuyla kutlandı.

Ekm

Eyl

İlköğretim Haftası Kutlama Programı,Sayın Valimizin Katılımıyla Gerçekleştirildi.

Haz

Öğrencilerimizle beraber Müdür Yardımcımız Muhammet DEMİRTAŞ nezaretinde Çankırı Garnizon Komutanlığı ziyaretini gerçekleştirdik.

May

ÇEDES Projesi Kapsamında Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü Öğretmeni Özkan HALICI ve Müdür Yardımcımız Muhammet DEMİRTAŞ eşliğinde Yaşlılarımızı Ziyaret Ettik.

Nis

Çankırı Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekiplerince öğrencilerimize yönelik Trafik Eğitimi gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuz 3. ve 4.  Sınıf öğrerncilerimiz ve öğretmenlerimiz ile beraber gerçekleştirdiğimiz 112 Acil Çağrı Merkezi ziyaretimizde, çağrı merkezi ve çalışmalarıyla ilgili öğrencilerimiz bilgilendirildi. Tüm acil numaraların birleştirildiği 112 acil çağrı numarasının nasıl kullanılacağı ve neden gereksiz yere kullanılmaması gerektiği  konusunda açıklamalarda bulunuldu.

Haz

Okulumuz 3-A Öğrencileri ile yağtığımız gezide Çankırı'nın tarihi ve kültürel yerleri  öğrencilerimize tanıtıldı.Gezide Taşmescit,Radyo Televizyon Müzesi,Tarihi Çamaşırhane,Büyük Cami,Çivitçioğlu Medresesi ve Buğday Pazarı Medresesi ziyaret edildi.Keyifli gezimiz yemek ve dondurmayla sonlandırıldı.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Düzenlediği Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Okulumuz Pentago Dalında İl Üçüncüsü Olmuştur.

Çankırı  İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasına 5 dalda katılan Okulumuz, pentago dalında il üçüncüsü olmuştur.

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Zümriye ÇAĞLIYAN tarafından turnuvaya hazırlanan öğrenciilerimiz;

Mangalada Ecrin IŞILDAK

Pentagoda Oğuz Esat ORTATEPE

Equilibrioda Çağan HALICI

Q-Bitzde Özgünur ÖZDEMİR

Kürede Yusuf MEMİŞ

okulumuzu en iyi şekilde temsil etmişler, Pentagoda Oğuz Esat ORTATEPE ile okulumuz il üçüncüsü olmuştur.Emeği geçen öğrenci öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz

Ock

Trafikte Farkındalık Kampanyası kapsamında, Sınıf Öğretmenimiz Ahmet ÇELİK öncülüğünde okul önü trafik akış konrolü ve Okul Servis Araçları denetimi gerçekleştirildi.

Ara

Sınıf Öğretmenlerimiz Özkan HALICI ve Fatih GÜNDEMİR koordinesinde düzenlenen 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü temalı resim sergimiz, okulumuz  çok amaçlı salonunda açılmıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıl dönümü büyük çoşkuyla kutlandı.Şehit Yücel Karahasan Ortaokulu ile beraber yapılan kutlama programında öğrencilerimizce çeşitli etkinlikler yapıldı ve   şiirler okundu.